Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biwen حسون
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Tabian heeft problemen om de bal te vangen. Yacapin rent richting de bal. Yacapin met een sublieme pass. Tabian rent richting de bal. Tabian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Panahon rent richting de bal. Mangsinco onderschept slim de pass. Mangsinco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tabian de bal. Tabian haalt uit met een fantastische trap. Alindogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

22e minuut.
Yanong probeert naar een medespeler te passen. Ontoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontoy passt de bal zonder na te denken. Gador is nu in balbezit. Gador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alindogan niet meer kan verder spelen. Pilande komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biwen 45%, حسون 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biwen - حسون 0:0

46e minuut.
Gador met een sublieme pass. Alanunay bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanunay geeft een hoge lob. Daar is Belloso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belloso draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - حسون 0:1

58e minuut.
Pennisi verovert de bal door een tackle van achteren. Pennisi passt de bal zonder na te denken. Gador bereikt de bal nog maar net als eerste. Gador haalt uit met een fantastische trap. Tabonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - حسون 0:2

60e minuut.
Madlangsacay geeft een hoge lob. Inworp. Guani met de inworp. Gador is nu in balbezit. Gador draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Yanong is nu in balbezit. Pennisi onderschept slim de pass. Pennisi met een sublieme pass. Belloso is nu in balbezit. Belloso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - حسون 0:3

85e minuut.
Alanunay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liwag met een snelle inworp. Mangsinco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangsinco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pennisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennisi geeft een lange en hoge pass. Huedem probeert de bal met de borst te controleren. Belloso is nu in balbezit. Belloso haalt uit met een fantastische trap. Tabonda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - حسون 0:4

87e minuut.
Pennisi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Córdoba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biwen 58%, حسون 42%.
biwen - حسون 0:4