Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Ace Davao Aguilas F.C.
433 attack Tactiek 433
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 45.5
solid Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen solid


2e minuut.
de Vliegher geeft de bal voor. Magasföldi kopt de bal weg. Lichtorovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtorovičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ace - Davao Aguilas F.C. 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mniś met een snelle inworp. Jacoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoby geeft een lange en hoge pass. Magasföldi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lardín geeft de bal voor. Jacoby is nu in balbezit. Jacoby passt de bal zonder na te denken. Magasföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magasföldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ace - Davao Aguilas F.C. 2:0

15e minuut.
Sumaoang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Švéda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szot is nu in balbezit. Szot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lardín heeft problemen om de bal te vangen. Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lardín krijgt een gele kaart.

24e minuut.
de Vliegher neemt vlug de vrije trap. Magasföldi kopt de bal weg. Obłoczyński heeft problemen om de bal te vangen. Lichtorovičius is nu in balbezit. Lichtorovičius haalt uit met een fantastische trap. Işıklar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Švéda zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magasföldi rent richting de bal. Magasföldi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Agbulos rent richting de bal. Sarigumba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agbulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lichtorovičius kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Işıklar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lichtorovičius is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ace - Davao Aguilas F.C. 3:0

26e minuut.
Lardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardín passt de bal in één keer door. Gowda is nu in balbezit. Annone verovert de bal door een tackle van achteren. Annone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Magasföldi rent richting de bal. Magasföldi passt de bal zonder na te denken. Lichtorovičius probeert de bal aan de voet te houden. Magasföldi is nu in balbezit. Magasföldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Işıklar trapt de bal weg van het doel. Lichtorovičius kopt de bal weg. Daar is Magasföldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magasföldi draait met de bal, schiet en ... Işıklar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Işıklar met een sublieme pass. Švéda kopt de bal weg. Agbulos is nu in balbezit. Magasföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magasföldi schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
de Vliegher is nu in balbezit. de Vliegher passt de bal met de wreef. Jacoby probeert de bal aan de voet te houden. Magasföldi is nu in balbezit. Magasföldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lichtorovičius rent richting de bal. Lichtorovičius haalt uit met een fantastische trap. Işıklar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Švéda is nu in balbezit. Švéda met een sublieme pass. Magasföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magasföldi schiet op doel. Sumaoang probeert de bal aan de voet te houden. Işıklar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ace - Davao Aguilas F.C. 4:0

45e minuut.
Magasföldi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacGhee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Ace 21%, Davao Aguilas F.C. 79%.
F.C. Ace - Davao Aguilas F.C. 4:0

49e minuut.
de Vliegher onderschept slim de pass. de Vliegher geeft een lange en hoge pass. MacGhee kopt de bal weg. Lichtorovičius rent richting de bal. Lichtorovičius draait met de bal, schiet en ... Işıklar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Alumisin verovert de bal door een tackle van achteren. MacGhee rent richting de bal. Agbulos rent richting de bal. Agbulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ace - Davao Aguilas F.C. 5:0

57e minuut.
Tiberino speelt de bal door. Daar is Agbulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbulos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sumaoang de bal onder controle te krijgen. Işıklar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ace - Davao Aguilas F.C. 6:0

70e minuut.
Szot met de inworp. Švéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Švéda geeft de bal voor. MacGhee is nu in balbezit. MacGhee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jacoby rent richting de bal. Jacoby passt de bal zonder na te denken. Švéda speelt de bal door. Lichtorovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtorovičius schiet op doel. Işıklar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Jacoby rent richting de bal. Jacoby speelt de bal door. MacGhee rent richting de bal. MacGhee draait met de bal, schiet en ... Işıklar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ace - Davao Aguilas F.C. 7:0

80e minuut.
Inworp. Đajić komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Jacoby passt de bal zonder na te denken. Đajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajić passt de bal met de wreef. Agbulos rent richting de bal. Agbulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Ace 33%, Davao Aguilas F.C. 67%.
F.C. Ace - Davao Aguilas F.C. 7:0