Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real San Rafael C.F. F.C. Ace
Cup Final 2 Tactiek 433 attack
60% Balbezit 40%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 0
67 gemiddelde waardering 52
excellent Schieten good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen solid


14e minuut.
Magasföldi passt de bal zonder na te denken. Lichtorovičius is nu in balbezit. Taposok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taposok krijgt een gele kaart. Lichtorovičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Švéda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magasföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magasföldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - F.C. Ace 0:1

25e minuut.
Cranchi probeert de bal aan de voet te houden. Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranchi onderschept slim de pass. Cranchi geeft de bal voor. Sandberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real San Rafael C.F. - F.C. Ace 1:1

31e minuut.
Borović passt de bal in één keer door. Zambrana is nu in balbezit. Zambrana geeft de bal voor. Jorgović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - F.C. Ace 2:1

37e minuut.
Zambrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrana passt de bal in één keer door. Borović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borović geeft de bal voor. Jorgović krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - F.C. Ace 3:1

39e minuut.
Zambrana passt de bal in één keer door. Cranchi rent richting de bal. Cranchi passt de bal in één keer door. Sandberg rent richting de bal. Sandberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Seliger passt de bal zonder na te denken. Inworp. Borović met een snelle inworp. Zambrana geeft een lange en hoge pass. Sandberg krijgt zijn hoofd ertegen. Salonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Inworp. Mniś met de inworp. Jacoby met een sublieme pass. Magasföldi rent richting de bal. Magasföldi haalt uit met een fantastische trap. Laguatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real San Rafael C.F. 39%, F.C. Ace 61%.
Real San Rafael C.F. - F.C. Ace 3:1

52e minuut.
Borović speelt de bal door. Cranchi rent richting de bal. Cranchi passt de bal in één keer door. Zambrana is nu in balbezit. Zambrana geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Borović geeft een lange en hoge pass. Gowda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandberg onderschept slim de pass. Sandberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - F.C. Ace 4:1

57e minuut.
de Vliegher kopt de bal weg. Daar is Mniś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrana is nu in balbezit. Zambrana geeft een lange en hoge pass. Sandberg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zambrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrana passt de bal in één keer door. Sandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cranchi passt de bal in één keer door. Magpulong probeert naar een medespeler te passen. Zambrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrana geeft een lange en hoge pass. Jorgović maakt een snoekduik en kopt de bal. Salonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cranchi speelt de bal door. Borović met een sublieme pass. Daar is Zambrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrana geeft een lange en hoge pass. Sandberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - F.C. Ace 5:1

70e minuut.
MacGhee komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Borović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borović geeft de bal voor. Zambrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrana geeft de bal voor. Sandberg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đajić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real San Rafael C.F. 43%, F.C. Ace 57%.
Real San Rafael C.F. - F.C. Ace 5:1