Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alvie PLANET SHAKERS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cayangho rent richting de bal. Lupitan verovert de bal door een tackle van achteren. Lupitan probeert naar een medespeler te passen. Manganon is nu in balbezit. Manganon haalt uit met een fantastische trap. Lagana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Manotok geeft de bal voor. Cayangho bereikt de bal nog maar net als eerste. Manganon verovert de bal door een tackle van achteren. Caindoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Caindoc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Saya is nu in balbezit. Castello is nu in balbezit. Caindoc onderschept slim de pass. Caindoc geeft de bal voor. Lagana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cabasagan met een sublieme pass. Caindoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Caindoc geeft de bal voor. Manganon rent richting de bal. Manganon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvie 44%, PLANET SHAKERS 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alvie - PLANET SHAKERS 0:0

47e minuut.
Saya rent richting de bal. Saya met een sublieme pass. Castello is nu in balbezit. Manganon onderschept slim de pass. Manganon schiet op doel. Lagana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Dalangin onderschept slim de pass. Dalangin met een sublieme pass. Cabigao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabigao draait met de bal, schiet en ... Atabay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alvie - PLANET SHAKERS 1:0

71e minuut.
Nabua trapt de bal weg van het doel. Dungo kopt de bal weg. Caindoc is nu in balbezit. Manganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Manganon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alvie - PLANET SHAKERS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvie 51%, PLANET SHAKERS 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alvie - PLANET SHAKERS 1:1