Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alvie dodskei
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 13.6
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Cabigao verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrando rent richting de bal. Carandang onderschept slim de pass. Cabigao onderschept slim de pass. Cabigao haalt uit met een fantastische trap. Palisoc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
alvie - dodskei 1:0

10e minuut.
Matito speelt de bal door. Cabigao heeft problemen om de bal te vangen. Iyog rent richting de bal. Cabigao onderschept slim de pass. Cabigao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alvie - dodskei 2:0

20e minuut.
Hilaga is nu in balbezit. Hilaga passt de bal in één keer door. Dalangin is nu in balbezit. Carandang verovert de bal door een tackle van achteren. Carandang geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ferrando rent richting de bal. Ferrando geeft een lange en hoge pass. Matito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabigao rent richting de bal. Cabigao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Amboy geeft een hoge lob. Inworp. Menta met de inworp. Klungelig pakt Hilaga de bal. Hilaga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lihat geeft een hoge lob. Cayangho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabatingan. Cabatingan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvie 50%, dodskei 50%.
alvie - dodskei 2:0

52e minuut.
Quisisem onderschept slim de pass. Quisisem geeft de bal voor. Nabua heeft problemen om de bal te vangen. Cabatingan is nu in balbezit. Cabatingan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Iyog geeft de bal voor. Inworp. Dalangin met de inworp. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Cayangho rent richting de bal. Carandang verovert de bal door een tackle van achteren. Carandang speelt de bal door. Cabatingan rent richting de bal. Cabatingan schiet op doel. Lagana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Daar is Ferrando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabigao verovert de bal door een tackle van achteren. Cabigao haalt uit met een fantastische trap. Quisisem heeft problemen om de bal te vangen. Palisoc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvie 44%, dodskei 56%.
alvie - dodskei 2:0