Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bagares mohadadi20@barid.com
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Mangabang is nu in balbezit. Mangabang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tabogader de bal. Balbiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbiran haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bagares - mohadadi20@barid.com 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Baradi de bal. Gosiengfiao onderschept slim de pass. Gosiengfiao passt de bal met de wreef. Guevarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevarra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Padayao rent richting de bal. Gosiengfiao verovert de bal door een tackle van achteren. Gosiengfiao speelt de bal door. Balbiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbiran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagares 60%, mohadadi20@barid.com 40%.
bagares - mohadadi20@barid.com 1:0

46e minuut.
de los Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baradi. de los Reyes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capoy met een snel genomen vrije trap. Mendoza controleert de bal met de borst. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Padayao kopt de bal weg. Klungelig pakt Catubig de bal. Palag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiengfiao onderschept slim de pass. Gosiengfiao draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Catubig trapt de bal weg. Padayao rent richting de bal. Padayao passt de bal zonder na te denken. Balbiran rent richting de bal. Balbiran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagares 55%, mohadadi20@barid.com 45%.
bagares - mohadadi20@barid.com 1:0