Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super alex hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc
Alex Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 17.3
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Wieniawa kopt de bal weg. Zambrano is nu in balbezit. Gogoasă onderschept slim de pass. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super alex - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 1:0

10e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Zambrano probeert de bal aan de voet te houden. Martel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Poverea passt de bal zonder na te denken. Bortolotti is nu in balbezit. Bortolotti speelt de bal door. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Dzsudzsák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wieniawa de bal. Wieniawa met een sublieme pass. Cela rent richting de bal. Cela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gogoasă passt de bal zonder na te denken. Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Wieniawa met een sublieme pass. Cela is nu in balbezit. Cela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super alex - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 2:0

25e minuut.
Bechter rent richting de bal. Bechter geeft een lange en hoge pass. Gogoasă kopt de bal weg. Cela is nu in balbezit. Cela draait met de bal, schiet en ... Martel bokst de bal weg.

26e minuut.
Houseman met de inworp. Ceylan rent richting de bal. Ceylan geeft een hoge lob. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Super alex - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 3:0

31e minuut.
Prokopi rent richting de bal. Prokopi passt de bal in één keer door. Poverea geeft de bal voor. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa schiet op doel. Martel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Matamoros controleert de bal met de borst. Bechter is nu in balbezit. Bechter geeft een lange en hoge pass. Cela rent richting de bal. Cela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Santana passt de bal zonder na te denken. Quesada is nu in balbezit. Houseman onderschept slim de pass. Klungelig pakt Houseman de bal. Houseman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Calix rent richting de bal. Gogoasă verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoasă met een sublieme pass. Cela is nu in balbezit. Cela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super alex 27%, hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 73%.
Super alex - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 3:0

49e minuut.
Bortolotti is nu in balbezit. Bortolotti speelt de bal door. Cela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Bortolotti de bal. Bortolotti met een sublieme pass. Cela is nu in balbezit. Cela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Bortolotti geeft een lange en hoge pass. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Cela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cela draait met de bal, schiet en ... Martel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super alex - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 4:0

62e minuut.
Poverea met een sublieme pass. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa geeft een lange en hoge pass. Cela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super alex - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 5:0

68e minuut.
Santana probeert de bal aan de voet te houden. Ceylan rent richting de bal. Ceylan passt de bal zonder na te denken. Poverea rent richting de bal. Poverea schiet op doel. Martel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Houseman zal de hoekschop nemen. Lacayo Herrera is nu in balbezit. Cela verovert de bal door een tackle van achteren. Cela haalt uit met een fantastische trap. Martel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super alex - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 6:0

78e minuut.
Bortolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortolotti passt de bal zonder na te denken. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Bortolotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieniawa is nu in balbezit. Bortolotti is nu in balbezit. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Martel bokst de bal weg.

88e minuut.
Castejon is nu in balbezit. Ceylan verovert de bal door een tackle van achteren. Ceylan geeft de bal voor. Cela rent richting de bal. Cela schiet op doel. Martel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano geeft een hoge lob. Dzsudzsák is nu in balbezit. Dzsudzsák geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Super alex - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 7:0

89e minuut.
Castejon met een sublieme pass. Vinelli rent richting de bal. Wieniawa onderschept slim de pass. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Martel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Super alex - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super alex 25%, hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 75%.
Super alex - hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccc 8:0