Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astral nicaragua fc
Astral442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho maakt een afschuwelijke overtreding. Sancho krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Midence kopt de bal weg. Bustamante is nu in balbezit. Sancho onderschept slim de pass. Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astral - nicaragua fc 1:0

20e minuut.
Lozano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arauz komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga passt de bal met de wreef. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft een hoge lob. Arauz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sancho rent richting de bal. Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal met de wreef. Torrentes is nu in balbezit. Torrentes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral - nicaragua fc 2:0

37e minuut.
Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauz is nu in balbezit. Cansino is nu in balbezit. Arauz is nu in balbezit. Arauz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astral 53%, nicaragua fc 47%.
Astral - nicaragua fc 2:0

65e minuut.
Ventura geeft de bal voor. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Arauz rent richting de bal. Arauz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cansino onderschept slim de pass. Cansino speelt de bal door. Klungelig pakt Bryce de bal. Arauz is nu in balbezit. Arauz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Cascante is nu in balbezit. Cascante geeft de bal voor. Mata kopt de bal weg. Arauz is nu in balbezit. Arauz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral - nicaragua fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astral 66%, nicaragua fc 34%.
Astral - nicaragua fc 2:1