Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NicaFC Los Robles
Wing 1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pichardo probeert naar een medespeler te passen. Marrón rent richting de bal. Becerra rent richting de bal. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Puertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo rent richting de bal. Pichardo speelt de bal door. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ... Portuguéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NicaFC - Los Robles 1:0

19e minuut.
Puertas met een sublieme pass. Víquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Víquez passt de bal met de wreef. Parks rent richting de bal. Parks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Arrieta kopt de bal weg. Víquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Víquez geeft de bal voor. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano draait met de bal, schiet en ... Cansino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parks is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adriano zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parks is nu in balbezit. Parks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NicaFC - Los Robles 1:1

29e minuut.
Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Stagno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Becerra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zuñiga met een sublieme pass. Daar is Zeledón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NicaFC - Los Robles 2:1

35e minuut.
Landeros probeert naar een medespeler te passen. Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo begaat een overtreding. Pichardo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo onderschept slim de pass. Stagno verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Medrano met de inworp. Beltran rent richting de bal. Puertas met een sublieme pass. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stagno geeft een lange en hoge pass. Beltran is nu in balbezit. Beltran passt de bal zonder na te denken. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Portuguéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NicaFC 47%, Los Robles 53%.
NicaFC - Los Robles 2:1

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Zuñiga de bal onder controle te krijgen. Pardo is nu in balbezit. Zuñiga rent richting de bal. Pardo onderschept slim de pass. Pardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NicaFC 41%, Los Robles 59%.
NicaFC - Los Robles 2:1