Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el calvario jader y amesly club
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Jiménez geeft de bal voor. Echandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echandi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barón de bal. Barón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Echandi met een snelle inworp. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft de bal voor. Daar is Barón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Álvarez met een sublieme pass. Barón heeft problemen om de bal te vangen. Ureña rent richting de bal. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Kafie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
el calvario - jader y amesly club 1:0

20e minuut.
Barón kopt de bal weg. Álvarez is nu in balbezit. Ureña rent richting de bal. Barón verovert de bal door een tackle van achteren. Barón haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Edwards raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gamboa komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echandi met de inworp. Álvarez geeft de bal voor. Barón is nu in balbezit. Barón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el calvario 38%, jader y amesly club 62%.
el calvario - jader y amesly club 1:0

52e minuut.
Ureña passt de bal met de wreef. Batista rent richting de bal. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el calvario - jader y amesly club 1:1

62e minuut.
Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Batista is nu in balbezit. Zavala is nu in balbezit. Zavala schiet op doel. Elias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
el calvario - jader y amesly club 1:2

70e minuut.
Cardenal onderschept slim de pass. Bustamante rent richting de bal. Cardenal begaat een overtreding. Cardenal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el calvario 47%, jader y amesly club 53%.
el calvario - jader y amesly club 1:2