Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jader y amesly club el calvario
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Bustamante speelt de bal door. Álvarez speelt de bal door. Barón rent richting de bal. Barón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Batista schiet op doel. Elias speelt de bal door. Barón is nu in balbezit. Barón schiet op doel. Kafie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - el calvario 0:1

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Elias niet meer kan verder spelen. Anduray komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Batista is nu in balbezit. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ... Anduray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zavala rent richting de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jader y amesly club - el calvario 1:1

14e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Cerdas kopt de bal weg. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ureña passt de bal in één keer door. Cardenal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borrell. Borrell krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Barón rent richting de bal. Celix bereikt de bal nog maar net als eerste. Celix geeft de bal voor. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jader y amesly club 52%, el calvario 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jader y amesly club - el calvario 1:1

46e minuut.
Álvarez met een sublieme pass. Barón rent richting de bal. Barón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

46e minuut.
Batista kopt de bal weg. Altamirano rent richting de bal. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Edwards rent richting de bal. Edwards geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jovel rent richting de bal. Jovel geeft een hoge lob. Daar is Ceballos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zavala is nu in balbezit. Anduray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - el calvario 2:1

58e minuut.
Barón speelt de bal door. Klungelig pakt Álvarez de bal. Bustamante rent richting de bal. Zavala onderschept slim de pass. Zavala haalt uit met een fantastische trap. Anduray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. Batista onderschept slim de pass. Batista passt de bal zonder na te denken. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jovel met een sublieme pass. Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft de bal voor. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jader y amesly club - el calvario 2:2

73e minuut.
Jovel is nu in balbezit. Jovel passt de bal zonder na te denken. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards onderschept slim de pass. Edwards geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Herrero is nu in balbezit. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Loria rent richting de bal. Loria draait met de bal, schiet en ... Kafie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - el calvario 2:3

81e minuut.
Loria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loria geeft een hoge lob. Jovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón verovert de bal door een tackle van achteren. Barón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jader y amesly club 68%, el calvario 32%.
jader y amesly club - el calvario 2:3