Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bufalo BCM patterson
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Macoto kopt de bal weg. Klungelig pakt Marañón de bal. Tercero is nu in balbezit. Marañón rent richting de bal. Marañón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bufalo BCM - patterson 1:0

7e minuut.
Avellaneda met een sublieme pass. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto begaat een overtreding. Macoto krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Chamorro onderschept slim de pass. Deza is nu in balbezit. Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza onderschept slim de pass. Deza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Macoto verovert de bal door een tackle van achteren. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez passt de bal zonder na te denken. Marañón rent richting de bal. Marañón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Avellaneda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tábora komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Novoa met een harde bal richting middenveld. Chamorro kopt de bal weg. Daar is Houston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abad trapt de bal weg van het doel. Laitano kopt de bal weg. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bufalo BCM 55%, patterson 45%.
Bufalo BCM - patterson 1:0

47e minuut.
Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez geeft de bal voor. Tercero is nu in balbezit. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Salame geeft de bal voor. Macoto kopt de bal weg. Klungelig pakt Coca de bal. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Houston heeft problemen om de bal te vangen. Galvez is nu in balbezit. Galvez met een sublieme pass. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón schiet op doel. Abad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Barcelona met een snelle inworp. Macoto rent richting de bal. Tábora begaat een overtreding. Macoto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Macoto met een snel genomen vrije trap. Abad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Houston geeft een lange en hoge pass. Avilés met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Salame verovert de bal door een tackle van achteren. Salame geeft een hoge lob. Abad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Chamorro geeft een hoge lob. Coca heeft problemen om de bal te vangen. Marañón rent richting de bal. Marañón haalt uit met een fantastische trap. Abad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Cardenas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chamorro de bal. Deza rent richting de bal. Deza schiet op doel. Novoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Carranza met een snelle inworp. Chamorro rent richting de bal. Chamorro passt de bal met de wreef. Marañón rent richting de bal. Marañón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bufalo BCM 39%, patterson 61%.
Bufalo BCM - patterson 1:0