Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patterson Bufalo BCM
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


37e minuut.
Salame onderschept slim de pass. Salame geeft een hoge lob. Falcón onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Macoto zal de hoekschop nemen. Abad bokst de bal weg. Klungelig pakt Marañón de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
patterson - Bufalo BCM 0:1

45e minuut.
Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro geeft een lange en hoge pass. Falcón rent richting de bal. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patterson 40%, Bufalo BCM 60%.
patterson - Bufalo BCM 0:1

47e minuut.
Salame kopt de bal weg. Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón haalt uit met een fantastische trap. Abad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Barcelona geeft een hoge lob. Macoto rent richting de bal. Macoto speelt de bal door. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo speelt de bal door. Deza rent richting de bal. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laitano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Barcelona geeft een hoge lob. Houston kopt de bal weg. Klungelig pakt Macoto de bal. Laitano rent richting de bal. Laitano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cardenas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Barcelona geeft een hoge lob. Inworp. Cardenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laitano is nu in balbezit. Laitano geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patterson 28%, Bufalo BCM 72%.
patterson - Bufalo BCM 0:1