Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NicaFC nicaragua fc
Wing 1 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Cascante kopt de bal weg. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata begaat een overtreding. Mata krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Hansen de bal onder controle te krijgen. Mata is nu in balbezit. Pardo maakt een afschuwelijke overtreding. Mata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morgan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda geeft een hoge lob. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bustamante de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Discua. Discua krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Discua rent richting de bal. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra speelt de bal door. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Ruíz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NicaFC - nicaragua fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NicaFC 52%, nicaragua fc 48%.
NicaFC - nicaragua fc 1:0

49e minuut.
Anderson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubero met de inworp. Klungelig pakt Cansino de bal. Cansino geeft de bal voor. Cansino bokst de bal weg. Hansen rent richting de bal. Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NicaFC - nicaragua fc 1:1

51e minuut.
Medrano met de inworp. Beltran is nu in balbezit. Beltran geeft de bal voor. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bustamante passt de bal zonder na te denken. Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft de bal voor. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Marrón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lopez komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mata onderschept slim de pass. Mata passt de bal in één keer door. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NicaFC 66%, nicaragua fc 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NicaFC - nicaragua fc 1:1