Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Robles Astral
Normal Tactiek Astral442
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Daar is Sancho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto geeft een hoge lob. Arrieta is nu in balbezit. Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Sancho passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Zeledón is nu in balbezit. Sancho onderschept slim de pass. Sancho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Robles - Astral 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Robles 47%, Astral 53%.
Los Robles - Astral 0:1

58e minuut.
Parks is nu in balbezit. Herrón is nu in balbezit. Herrón passt de bal zonder na te denken. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca schiet op doel. Zapatero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Puertas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorto komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Víquez passt de bal met de wreef. Herrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrón probeert naar een medespeler te passen. Parks is nu in balbezit. Parks haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Klungelig pakt Vaca de bal. Midence rent richting de bal. Vaca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaca krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Zuñiga kopt de bal weg. Herrón rent richting de bal. Herrón met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaca de bal. Vaca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Robles 39%, Astral 61%.
Los Robles - Astral 0:1