Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jader y amesly club Bufalo BCM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kafie met een harde bal richting middenveld. Chamorro kopt de bal weg. Marañón rent richting de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chamorro rent richting de bal. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza is nu in balbezit. Batista onderschept slim de pass. Batista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Cerdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marañón rent richting de bal. Cerdas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marañón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galvez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - Bufalo BCM 0:1

16e minuut.
Daar is Macoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ureña. Macoto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macoto met een snel genomen vrije trap. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón draait met de bal, schiet en ... Kafie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - Bufalo BCM 0:2

30e minuut.
Cardenal met de inworp. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña onderschept slim de pass. Ureña geeft een lange en hoge pass. Zavala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Howlett rent richting de bal. Howlett passt de bal zonder na te denken. Carranza is nu in balbezit. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Novoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Celix probeert naar een medespeler te passen. Zavala is nu in balbezit. Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala onderschept slim de pass. Zavala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jader y amesly club 52%, Bufalo BCM 48%.
jader y amesly club - Bufalo BCM 0:2

51e minuut.
Salame probeert naar een medespeler te passen. Galvez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ureña. Galvez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chamorro met een snel genomen vrije trap. Kafie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marañón rent richting de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - Bufalo BCM 0:3

64e minuut.
Ureña probeert naar een medespeler te passen. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - Bufalo BCM 1:3

68e minuut.
Cerdas probeert de bal aan de voet te houden. Herrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrero geeft een hoge lob. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Herrero geeft de bal voor. Chamorro kopt de bal weg. Howlett heeft problemen om de bal te vangen. Galvez rent richting de bal. Galvez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Batista de bal. Howlett is nu in balbezit. Howlett geeft een lange en hoge pass. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cerdas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galvez is nu in balbezit. Galvez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Carranza probeert naar een medespeler te passen. Salame probeert naar een medespeler te passen. Herrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrero passt de bal zonder na te denken. Cerdas probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - Bufalo BCM 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jader y amesly club 47%, Bufalo BCM 53%.
jader y amesly club - Bufalo BCM 1:4