Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bufalo BCM jader y amesly club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ureña probeert naar een medespeler te passen. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro onderschept slim de pass. Batista onderschept slim de pass. Batista schiet op doel. Novoa bokst de bal weg.

13e minuut.
Salame geeft een hoge lob. Ureña kopt de bal weg. Zavala rent richting de bal. Zavala schiet op doel. Villalonga probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Novoa met een harde bal richting middenveld. Howlett kopt de bal weg. Zavala rent richting de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap. Novoa bokst de bal weg.

23e minuut.
Galvez verovert de bal door een tackle van achteren. Galvez met een sublieme pass. Marañón heeft problemen om de bal te vangen. Marañón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bufalo BCM - jader y amesly club 1:0

37e minuut.
Macoto met een sublieme pass. Galvez is nu in balbezit. Galvez met een sublieme pass. Marañón rent richting de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Herrero kopt de bal weg. Macoto is nu in balbezit. Macoto geeft een lange en hoge pass. Marañón is nu in balbezit. Marañón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Howlett is nu in balbezit. Marañón verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón probeert naar een medespeler te passen. Galvez is nu in balbezit. Galvez draait met de bal, schiet en ... Kafie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Herrero geeft een hoge lob. Barcelona probeert de bal aan de voet te houden. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel. Novoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bufalo BCM - jader y amesly club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bufalo BCM 38%, jader y amesly club 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bufalo BCM - jader y amesly club 1:1

57e minuut.
Villalonga speelt de bal door. Avilés is nu in balbezit. Zavala onderschept slim de pass. Zavala draait met de bal, schiet en ... Novoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Macoto rent richting de bal. Ureña rent richting de bal. Ureña passt de bal zonder na te denken. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bufalo BCM - jader y amesly club 1:2

77e minuut.
Howlett speelt de bal door. Zavala rent richting de bal. Avilés rent richting de bal. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona onderschept slim de pass. Barcelona met een sublieme pass. Galvez rent richting de bal. Galvez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bufalo BCM 48%, jader y amesly club 52%.
Bufalo BCM - jader y amesly club 1:2