Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astral el calvario
Astral442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Helmut met de inworp. Ortíz geeft de bal voor. Bustamante probeert de bal aan de voet te houden. Sancho is nu in balbezit. Sancho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral - el calvario 1:0

33e minuut.
Helmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Barón is nu in balbezit. Barón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astral - el calvario 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astral 59%, el calvario 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astral - el calvario 1:1

48e minuut.
Borrell rent richting de bal. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bustamante naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Altamirano onderschept slim de pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal met de wreef. Barón rent richting de bal. Barón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Echandi speelt de bal door. Barón is nu in balbezit. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Vilchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral - el calvario 1:2

82e minuut.
Valderrama met een sublieme pass. Helmut bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceballos. Ceballos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astral 53%, el calvario 47%.
Astral - el calvario 1:2