Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NicaFC patterson
Wing 1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Marrón heeft problemen om de bal te vangen. Laitano is nu in balbezit. Laitano schiet op doel. Cansino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NicaFC - patterson 0:1

22e minuut.
Becerra probeert naar een medespeler te passen. Pardo is nu in balbezit. Pardo geeft een lange en hoge pass. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Abad bokst de bal weg.

35e minuut.
Madrigal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marrón de bal. Marrón speelt de bal door. Deza is nu in balbezit. Deza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Discua passt de bal met de wreef. Laitano rent richting de bal. Becerra is nu in balbezit. Laitano is nu in balbezit. Laitano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Discua met een sublieme pass. Pardo is nu in balbezit. Houston begaat een overtreding. Houston krijgt een gele kaart. Pardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Becerra wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NicaFC 59%, patterson 41%.
NicaFC - patterson 0:1

78e minuut.
Miranda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pichardo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NicaFC 56%, patterson 44%.
NicaFC - patterson 0:1