Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Robles Bufalo BCM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Stagno verovert de bal door een tackle van achteren. Stagno passt de bal in één keer door. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano onderschept slim de pass. Adriano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arrieta heeft problemen om de bal te vangen. Salame rent richting de bal. Arrieta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arrieta krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chamorro is nu in balbezit. Parks verovert de bal door een tackle van achteren. Parks passt de bal in één keer door. Vaca rent richting de bal. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Novoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Robles - Bufalo BCM 1:0

22e minuut.
Salame onderschept slim de pass. Salame speelt de bal door. Galvez speelt de bal door. Caso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Zeledón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Parks is nu in balbezit. Vaca rent richting de bal. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Arita speelt de bal door. Puertas heeft problemen om de bal te vangen. Caso is nu in balbezit. Caso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Robles - Bufalo BCM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Robles 59%, Bufalo BCM 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Robles - Bufalo BCM 1:1

61e minuut.
Stagno verovert de bal door een tackle van achteren. Puertas geeft de bal voor. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona geeft een lange en hoge pass. Adriano speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Zuñiga is nu in balbezit. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez geeft de bal voor. Caso rent richting de bal. Caso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Robles 68%, Bufalo BCM 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Robles - Bufalo BCM 1:1