Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nicaragua fc el calvario
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Rey heeft problemen om de bal te vangen. Echandi is nu in balbezit. Echandi met een sublieme pass. Barón is nu in balbezit. Barón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nicaragua fc - el calvario 0:1

29e minuut.
Morgan rent richting de bal. Morgan geeft de bal voor. Purrunga is nu in balbezit. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero onderschept slim de pass. Cubero passt de bal in één keer door. Cansino rent richting de bal. Cansino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Morgan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bustamante de bal. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano draait met de bal, schiet en ... Elias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nicaragua fc - el calvario 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nicaragua fc 47%, el calvario 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nicaragua fc - el calvario 1:1

65e minuut.
Daar is Lascarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan is nu in balbezit. Álvarez begaat een overtreding. Álvarez krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón maakt een afschuwelijke overtreding. Barón krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Cansino speelt de bal door. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een hoge lob. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nicaragua fc 53%, el calvario 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nicaragua fc - el calvario 1:1