Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el calvario nicaragua fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Altamirano geeft een hoge lob. Rey kopt de bal weg. Álvarez probeert de bal met de borst te controleren. Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Borrell is nu in balbezit. Lozano onderschept slim de pass. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano onderschept slim de pass. Lozano draait met de bal, schiet en ... Elias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rey kopt de bal weg. Morgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez onderschept slim de pass. Barón is nu in balbezit. Barón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cansino passt de bal met de wreef. Jiménez rent richting de bal. Lozano onderschept slim de pass. Lozano schiet op doel. Purrunga probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Borrell is nu in balbezit. Cansino verovert de bal door een tackle van achteren. Cansino passt de bal zonder na te denken. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Mata rent richting de bal. Mata speelt de bal door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Barón rent richting de bal. Barón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
el calvario - nicaragua fc 1:0

42e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ruíz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el calvario 49%, nicaragua fc 51%.
el calvario - nicaragua fc 1:0

74e minuut.
Cansino passt de bal met de wreef. Jiménez rent richting de bal. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Barón is nu in balbezit. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón onderschept slim de pass. Barón schiet op doel. Bustamante probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Echandi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Barón de bal. Barón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el calvario - nicaragua fc 2:0

82e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino onderschept slim de pass. Cansino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lozano de bal. Lozano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el calvario 45%, nicaragua fc 55%.
el calvario - nicaragua fc 2:0