Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patterson Los Robles
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Houston passt de bal in één keer door. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Deza is nu in balbezit. Deza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Puertas rent richting de bal. Calvo onderschept slim de pass. Calvo speelt de bal door. Deza rent richting de bal. Deza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Houston passt de bal in één keer door. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deza de bal. Deza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Abad trapt de bal weg. Laitano kopt de bal weg. Daar is Zuñiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deza rent richting de bal. Deza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patterson - Los Robles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patterson 45%, Los Robles 55%.
patterson - Los Robles 1:0

53e minuut.
Arita bereikt de bal nog maar net als eerste. Arita geeft een hoge lob. Puertas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deza is nu in balbezit. Deza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Foster is nu in balbezit. Adriano verovert de bal door een tackle van achteren. Adriano met een sublieme pass. Vaca rent richting de bal. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Abad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Puertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cardenas passt de bal met de wreef. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laitano passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patterson 37%, Los Robles 63%.
patterson - Los Robles 1:0