Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jader y amesly club NicaFC
Normal Tactiek Wing 1
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.6
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Discua rent richting de bal. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra met een sublieme pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ureña rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pardo. Ureña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ureña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Howlett rent richting de bal. Discua verovert de bal door een tackle van achteren. Discua speelt de bal door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Kafie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cerdas geeft de bal voor. Edwards kopt de bal weg. Discua heeft problemen om de bal te vangen. Pardo is nu in balbezit. Pardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ureña speelt de bal door. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda geeft een hoge lob. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - NicaFC 0:1

28e minuut.
Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een hoge lob. Marrón rent richting de bal. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Herrero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anderson de bal. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ... Cansino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jader y amesly club - NicaFC 1:1

43e minuut.
Landeros speelt de bal door. Becerra met een sublieme pass. Pardo rent richting de bal. Discua rent richting de bal. Discua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - NicaFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jader y amesly club 61%, NicaFC 39%.
jader y amesly club - NicaFC 1:2

48e minuut.
Becerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Howlett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Howlett krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Marrón heeft problemen om de bal te vangen. Ureña geeft een lange en hoge pass. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jader y amesly club - NicaFC 2:2

84e minuut.
Daar is Herrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña is nu in balbezit. Becerra maakt een afschuwelijke overtreding. Becerra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jader y amesly club 51%, NicaFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jader y amesly club - NicaFC 2:2