Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NicaFC jader y amesly club
Wing 1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.9 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Miranda rent richting de bal. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa geeft de bal voor. Zavala rent richting de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NicaFC - jader y amesly club 0:1

20e minuut.
Ureña geeft de bal voor. Marrón heeft problemen om de bal te vangen. Zavala rent richting de bal. Zavala schiet op doel. Cansino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NicaFC - jader y amesly club 0:2

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Cerdas de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miranda zal de hoekschop nemen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Howlett geeft de bal voor. Medrano kopt de bal weg. Klungelig pakt Discua de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NicaFC 35%, jader y amesly club 65%.
NicaFC - jader y amesly club 0:2

51e minuut.
Herrero passt de bal met de wreef. Landeros rent richting de bal. Landeros speelt de bal door. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NicaFC - jader y amesly club 1:2

65e minuut.
Discua verovert de bal door een tackle van achteren. Discua probeert naar een medespeler te passen. Celix bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NicaFC - jader y amesly club 2:2

67e minuut.
Medrano speelt de bal door. Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran met een sublieme pass. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel. Kafie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NicaFC 30%, jader y amesly club 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NicaFC - jader y amesly club 2:2