Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patterson nicaragua fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lascarez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arguedas met een snelle inworp. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laitano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Falcón rent richting de bal. Lozano rent richting de bal. Falcón rent richting de bal. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
patterson - nicaragua fc 0:1

13e minuut.
Deza is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Serrano passt de bal in één keer door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón rent richting de bal. Falcón geeft een lange en hoge pass. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza haalt uit met een fantastische trap. Ruíz bokst de bal weg.

36e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft een lange en hoge pass. Tercero is nu in balbezit. Lozano onderschept slim de pass. Lozano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Abad probeert naar een medespeler te passen. Cardenas is nu in balbezit. Serrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serrano krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Lascarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez geeft een lange en hoge pass. Mata met een sublieme pass. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
patterson - nicaragua fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patterson 41%, nicaragua fc 59%.
patterson - nicaragua fc 0:2

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruíz met een harde bal richting middenveld. Foster kopt de bal weg. Deza rent richting de bal. Deza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Calvo met een sublieme pass. Lascarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza verovert de bal door een tackle van achteren. Deza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patterson - nicaragua fc 1:2

63e minuut.
Cardenas is nu in balbezit. Cardenas geeft de bal voor. Daar is Deza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laitano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tercero kopt de bal weg. Cascante is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arguedas. Arguedas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patterson 52%, nicaragua fc 48%.
patterson - nicaragua fc 1:2