Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bufalo BCM Astral
Normal Tactiek Astral442
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Barcelona geeft een lange en hoge pass. Lorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorente probeert naar een medespeler te passen. Torrentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrentes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bufalo BCM - Astral 0:1

10e minuut.
Avilés is nu in balbezit. Avilés passt de bal in één keer door. Villalonga heeft problemen om de bal te vangen. Torrentes is nu in balbezit. Torrentes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto onderschept slim de pass. Macoto met een sublieme pass. Galvez rent richting de bal. Galvez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Valderrama kopt de bal weg. Chamorro met een sublieme pass. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez is nu in balbezit. Galvez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren. Chamorro probeert naar een medespeler te passen. Galvez is nu in balbezit. Galvez draait met de bal, schiet en ... Vilchez probeert de bal aan de voet te houden. Zapatero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bryce speelt de bal door. Midence heeft problemen om de bal te vangen. Macoto speelt de bal door. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bufalo BCM - Astral 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bufalo BCM 38%, Astral 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bufalo BCM - Astral 1:1

54e minuut.
Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Midence. Midence krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Marañón rent richting de bal. Marañón haalt uit met een fantastische trap. Bryce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Macoto neemt de hoekschop. Zapatero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Galvez passt de bal zonder na te denken. Macoto rent richting de bal. Macoto geeft de bal voor. Klungelig pakt Vilchez de bal. Marañón rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ventura rent richting de bal. Macoto onderschept slim de pass. Met opzet legt Bryce zijn tegenspeler op de grond. Macoto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Macoto verovert de bal door een tackle van achteren. Macoto rent richting de bal. Macoto geeft de bal voor. Daar is Bryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Barcelona geeft een hoge lob. Daar is Marañón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marañón speelt de bal door. Macoto rent richting de bal. Macoto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bufalo BCM 27%, Astral 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bufalo BCM - Astral 1:1