Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Robles jader y amesly club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Parks passt de bal met de wreef. Víquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrero probeert naar een medespeler te passen. Parks is nu in balbezit. Parks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Herrero geeft de bal voor. Zuñiga is nu in balbezit. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Robles - jader y amesly club 0:1

12e minuut.
Arrieta geeft een hoge lob. Herrero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Víquez. Víquez krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Jovel speelt de bal door. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Arita speelt de bal door. Batista rent richting de bal. Batista schiet op doel. Portuguéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zavala de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Robles - jader y amesly club 0:2

23e minuut.
Herrero kopt de bal weg. Puertas met een sublieme pass. Klungelig pakt Ureña de bal. Vaca is nu in balbezit. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Herrero geeft een hoge lob. Cardenal rent richting de bal. Cardenal passt de bal zonder na te denken. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cardenal geeft een hoge lob. Daar is Zeledón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavala is nu in balbezit. Zavala schiet op doel. Portuguéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Robles - jader y amesly club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Robles 62%, jader y amesly club 38%.
Los Robles - jader y amesly club 0:3

49e minuut.
Gamboa met de inworp. Jovel rent richting de bal. Jovel geeft de bal voor. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista draait met de bal, schiet en ... Portuguéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Vaca probeert naar een medespeler te passen. Parks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parks rent richting de bal. Parks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Robles 58%, jader y amesly club 42%.
Los Robles - jader y amesly club 0:3