Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jader y amesly club Los Robles
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Arrieta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cardenal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Víquez passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Cerdas de bal onder controle te krijgen. Parks rent richting de bal. Parks draait met de bal, schiet en ... Kafie probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cardenal onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrieta. Cardenal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ureña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zavala maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Zuñiga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - Los Robles 1:0

19e minuut.
Cardenal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Víquez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardenal. Cardenal krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Vaca speelt de bal door. Cardenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta begaat een overtreding. Arrieta krijgt een gele kaart. Cardenal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ureña met een snel genomen vrije trap. Zavala springt en kopt de bal. Portuguéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - Los Robles 2:0

32e minuut.
Ureña geeft een hoge lob. Cardenal probeert de bal met de borst te controleren. Cardenal passt de bal zonder na te denken. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ... Portuguéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Batista geeft een lange en hoge pass. Arrieta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ... Zeledón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jader y amesly club 43%, Los Robles 57%.
jader y amesly club - Los Robles 2:0

57e minuut.
Ureña met een sublieme pass. Arrieta rent richting de bal. Cardenal onderschept slim de pass. Cardenal geeft een lange en hoge pass. Edwards kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga rent richting de bal. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - Los Robles 3:0

65e minuut.
Zavala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tejeda komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Howlett is nu in balbezit. Howlett passt de bal in één keer door. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda draait met de bal, schiet en ... Portuguéz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jader y amesly club - Los Robles 4:0

71e minuut.
Parks rent richting de bal. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Parks zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Parks naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Cerdas met een sublieme pass. Batista is nu in balbezit. Zuñiga rent richting de bal. Batista onderschept slim de pass. Batista schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Puertas rent richting de bal. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña passt de bal in één keer door. Tejeda rent richting de bal. Tejeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jader y amesly club 50%, Los Robles 50%.
jader y amesly club - Los Robles 4:0