Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astral patterson
Astral442 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sancho rent richting de bal. Laitano verovert de bal door een tackle van achteren. Laitano passt de bal zonder na te denken. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lorente kopt de bal weg. Houston probeert de bal aan de voet te houden. Laitano is nu in balbezit. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Lorente is nu in balbezit. Mata rent richting de bal. Lorente probeert naar een medespeler te passen. Sancho rent richting de bal. Sancho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral - patterson 1:0

32e minuut.
Foster geeft de bal voor. Klungelig pakt Vilchez de bal. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza draait met de bal, schiet en ... Zapatero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astral - patterson 1:1

34e minuut.
Arguedas geeft een hoge lob. Ortíz kopt de bal weg. Lorente probeert de bal aan de voet te houden. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral - patterson 1:2

37e minuut.
Lorente geeft de bal voor. Inworp. Arguedas met de inworp. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laitano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ventura is nu in balbezit. Ventura geeft de bal voor. Cardenas kopt de bal weg. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astral 67%, patterson 33%.
Astral - patterson 1:2

46e minuut.
Deza speelt de bal door. Klungelig pakt Laitano de bal. Laitano geeft een hoge lob. Deza is nu in balbezit. Deza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astral - patterson 1:3

47e minuut.
Deza is nu in balbezit. Helmut bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deza. Deza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astral 64%, patterson 36%.
Astral - patterson 1:3