Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nicaragua fc Bufalo BCM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto passt de bal zonder na te denken. Macoto geeft de bal voor. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Cascante geeft de bal voor. Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salame rent richting de bal. Salame passt de bal zonder na te denken. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chamorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lascarez de bal. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nicaragua fc - Bufalo BCM 0:1

17e minuut.
Barcelona met de inworp. Macoto heeft problemen om de bal te vangen. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto rent richting de bal. Macoto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Cansino is nu in balbezit. Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren. Chamorro geeft de bal voor. Marañón is nu in balbezit. Marañón draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nicaragua fc - Bufalo BCM 0:2

26e minuut.
Barcelona geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mata met de inworp. Cansino rent richting de bal. Cansino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Galvez passt de bal zonder na te denken. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona geeft een lange en hoge pass. Marañón rent richting de bal. Marañón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carranza met een snelle inworp. Chamorro probeert naar een medespeler te passen. Marañón rent richting de bal. Marañón haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Bustamante de bal. Ruíz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nicaragua fc 65%, Bufalo BCM 35%.
nicaragua fc - Bufalo BCM 0:2

55e minuut.
Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chamorro raakt geblesseerd tijdens het duel. Macoto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Salame met een sublieme pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Avilés rent richting de bal. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro passt de bal in één keer door. Marañón rent richting de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ... Ruíz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata geeft een hoge lob. Lozano is nu in balbezit. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Novoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nicaragua fc - Bufalo BCM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nicaragua fc 43%, Bufalo BCM 57%.
nicaragua fc - Bufalo BCM 1:2