Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la fuente fc espinoza
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Villaescusa controleert de bal met de borst. Suarez onderschept slim de pass. Suarez geeft de bal voor. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ponce krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
la fuente fc - espinoza 0:1

10e minuut.
Jacobo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lujan komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre is nu in balbezit. Villaescusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaescusa schiet op doel. Aguirre probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la fuente fc - espinoza 1:1

31e minuut.
Grande passt de bal met de wreef. Lujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lujan speelt de bal door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la fuente fc - espinoza 1:2

32e minuut.
Lujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lujan passt de bal zonder na te denken. Bali heeft problemen om de bal te vangen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la fuente fc 50%, espinoza 50%.
la fuente fc - espinoza 1:2

46e minuut.
Daar is Lujan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yu rent richting de bal. Lujan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lujan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Aguirre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villagra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villaescusa is nu in balbezit. Villaescusa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero speelt de bal door. Yu rent richting de bal. Villaescusa is nu in balbezit. Villaescusa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Lujan rent richting de bal. Lujan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lujan passt de bal in één keer door. Scott is nu in balbezit. Ponce onderschept slim de pass. Ponce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la fuente fc 43%, espinoza 57%.
la fuente fc - espinoza 1:2