Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAZADORES ATLEWTICO DE MADRID
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Jeffs trapt de bal weg van het doel. Murillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Sáenz de bal. Chacon is nu in balbezit. Chacon geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Martinez is nu in balbezit. Martinez speelt de bal door. Midence is nu in balbezit. Midence draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CAZADORES - ATLEWTICO DE MADRID 0:1

44e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence onderschept slim de pass. Midence geeft een hoge lob. Daar is Martinez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAZADORES 50%, ATLEWTICO DE MADRID 50%.
CAZADORES - ATLEWTICO DE MADRID 0:1

49e minuut.
Midence is nu in balbezit. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAZADORES - ATLEWTICO DE MADRID 0:2

72e minuut.
Izcano geeft de bal voor. De Moreno kopt de bal weg. Griffin is nu in balbezit. Griffin schiet op doel. Cardenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Figueres probeert de bal met de borst te controleren. Izcano onderschept slim de pass. Izcano passt de bal met de wreef. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cerdas speelt de bal door. De Moreno is nu in balbezit. De Moreno probeert naar een medespeler te passen. Griffin is nu in balbezit. Griffin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAZADORES 49%, ATLEWTICO DE MADRID 51%.
CAZADORES - ATLEWTICO DE MADRID 0:2