Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAZADORES chanfaili
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo begaat een overtreding. Jacobo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mencia is nu in balbezit. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carmona de bal. Carmona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAZADORES 68%, chanfaili 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAZADORES - chanfaili 0:0

61e minuut.
Canizales geeft de bal voor. Jacobo is nu in balbezit. Mencia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mencia krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mencia is nu in balbezit. Mencia geeft een hoge lob. Barjum kopt de bal weg. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Calero passt de bal met de wreef. Carmona rent richting de bal. Sabat heeft problemen om de bal te vangen. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sabat is nu in balbezit. Sabat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAZADORES 57%, chanfaili 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAZADORES - chanfaili 0:0