Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la fuente fc ATLEWTICO DE MADRID
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cuellar met een sublieme pass. Daar is Yu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araya rent richting de bal. Yu verovert de bal door een tackle van achteren. Yu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Villaescusa rent richting de bal. Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaescusa rent richting de bal. Villaescusa draait met de bal, schiet en ... Cardenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la fuente fc - ATLEWTICO DE MADRID 1:0

14e minuut.
Botero geeft de bal voor. Yu is nu in balbezit. Villaescusa rent richting de bal. Villaescusa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la fuente fc - ATLEWTICO DE MADRID 2:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuellar rent richting de bal. Martinez onderschept slim de pass. Martinez schiet op doel. Borrell bokst de bal weg.

25e minuut.
Zambrano geeft de bal voor. Solis kopt de bal weg. Klungelig pakt Bustillo de bal. Yu rent richting de bal. Yu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bustillo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solis met een snelle inworp. Daar is Villaescusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villaescusa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la fuente fc 51%, ATLEWTICO DE MADRID 49%.
la fuente fc - ATLEWTICO DE MADRID 2:0

48e minuut.
Villaescusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaescusa passt de bal met de wreef. Araya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu onderschept slim de pass. Yu schiet op doel. Cardenas bokst de bal weg.

60e minuut.
Borrell met een harde bal richting middenveld. Lacayo is nu in balbezit. Met opzet legt Villaescusa zijn tegenspeler op de grond. Villaescusa krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Chacon is nu in balbezit. Chacon met een sublieme pass. Daar is Bali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midence rent richting de bal. Midence haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Villaescusa met een sublieme pass. López Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Villaescusa rent richting de bal. Villaescusa speelt de bal door. Araya rent richting de bal. Yu onderschept slim de pass. Yu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Figueres verovert de bal door een tackle van achteren. Figueres speelt de bal door. Midence rent richting de bal. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez haalt uit met een fantastische trap. Borrell bokst de bal weg.

85e minuut.
Cuellar controleert de bal met de borst. Villaescusa rent richting de bal. Lacayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaescusa onderschept slim de pass. Villaescusa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la fuente fc 56%, ATLEWTICO DE MADRID 44%.
la fuente fc - ATLEWTICO DE MADRID 2:0