Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espinoza ATLEWTICO DE MADRID
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Doeltrap. Zambrano met een harde bal richting middenveld. Gutierrez kopt de bal weg. Midence rent richting de bal. Midence schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Guevara probeert naar een medespeler te passen. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo met een sublieme pass. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espinoza - ATLEWTICO DE MADRID 1:0

13e minuut.
Martinez is nu in balbezit. Lacayo Leiva rent richting de bal. Lacayo Leiva speelt de bal door. Klungelig pakt Midence de bal. Midence haalt uit met een fantastische trap. Elvir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Martinez is nu in balbezit. Bier onderschept slim de pass. Bier met een sublieme pass. Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ayerdis kopt de bal weg. Inworp. Chacon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinez is nu in balbezit. Martinez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Jacobo probeert naar een medespeler te passen. Araya bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een hoge lob. Lacayo probeert de bal aan de voet te houden. Jacobo rent richting de bal. Jacobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espinoza 61%, ATLEWTICO DE MADRID 39%.
espinoza - ATLEWTICO DE MADRID 1:0

62e minuut.
Martinez onderschept slim de pass. Martinez passt de bal met de wreef. Midence is nu in balbezit. Midence draait met de bal, schiet en ... Elvir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
espinoza - ATLEWTICO DE MADRID 1:1

77e minuut.
Bier speelt de bal door. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith passt de bal zonder na te denken. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cardenal heeft problemen om de bal te vangen. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo passt de bal met de wreef. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. Cardenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
espinoza - ATLEWTICO DE MADRID 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espinoza 45%, ATLEWTICO DE MADRID 55%.
espinoza - ATLEWTICO DE MADRID 2:1