Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLEWTICO DE MADRID espinoza
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Martinez probeert naar een medespeler te passen. Midence is nu in balbezit. Jacobo met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lacayo passt de bal met de wreef. Cardenal is nu in balbezit. Smith schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Smith krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lacayo Leiva onderschept slim de pass. Lacayo Leiva passt de bal met de wreef. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cardenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal in één keer door. Jacobo rent richting de bal. Jacobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLEWTICO DE MADRID - espinoza 0:1

37e minuut.
Figueres onderschept slim de pass. Figueres geeft een hoge lob. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATLEWTICO DE MADRID - espinoza 1:1

44e minuut.
Vindel met een sublieme pass. López Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Jacobo is nu in balbezit. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLEWTICO DE MADRID 44%, espinoza 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATLEWTICO DE MADRID - espinoza 1:1

48e minuut.
Bustillo probeert naar een medespeler te passen. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel geeft een hoge lob. Midence rent richting de bal. Midence schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara met de inworp. López Márquez rent richting de bal. Jacobo onderschept slim de pass. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lacayo Leiva rent richting de bal. Lacayo Leiva probeert naar een medespeler te passen. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Cardenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLEWTICO DE MADRID - espinoza 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLEWTICO DE MADRID 57%, espinoza 43%.
ATLEWTICO DE MADRID - espinoza 1:2