Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanfaili ATLEWTICO DE MADRID
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
López Márquez met een snelle inworp. Figueres is nu in balbezit. Figueres geeft de bal voor. Midence springt en kopt de bal. Barboza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanfaili - ATLEWTICO DE MADRID 0:1

10e minuut.
Carmona probeert de bal met de borst te controleren. López Márquez onderschept slim de pass. López Márquez geeft een hoge lob. Martinez rent richting de bal. Martinez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chanfaili - ATLEWTICO DE MADRID 0:2

13e minuut.
Martinez rent richting de bal. Martinez passt de bal in één keer door. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez schiet op doel. Barboza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez onderschept slim de pass. Martinez passt de bal zonder na te denken. Midence rent richting de bal. Midence haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
chanfaili - ATLEWTICO DE MADRID 0:3

22e minuut.
López Márquez speelt de bal door. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacobo. Jacobo krijgt een gele kaart. Chacon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lacayo met een snel genomen vrije trap. Daar is Gudiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Barjum met een sublieme pass. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo geeft een hoge lob. Daar is Sabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanfaili 53%, ATLEWTICO DE MADRID 47%.
chanfaili - ATLEWTICO DE MADRID 0:3

49e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Navarrete speelt de bal door. Daar is Sabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabat draait met de bal, schiet en ... Cardenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chanfaili - ATLEWTICO DE MADRID 1:3

55e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero passt de bal in één keer door. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chanfaili - ATLEWTICO DE MADRID 2:3

67e minuut.
López Márquez onderschept slim de pass. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero probeert naar een medespeler te passen. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
López Márquez kopt de bal weg. Navarrete is nu in balbezit. Midence tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Midence krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanfaili 46%, ATLEWTICO DE MADRID 54%.
chanfaili - ATLEWTICO DE MADRID 2:3