Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
es el mejor ferrety
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


13e minuut.
Porras met een sublieme pass. Solis rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Cuadra is nu in balbezit. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Yglesias rent richting de bal. Izaguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora haalt uit met een fantastische trap. Huete maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Huete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zelaya rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
es el mejor - ferrety 0:1

22e minuut.
Zelaya met een sublieme pass. Sirias met een sublieme pass. Daar is Diego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Cuadra verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Cuadra schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Borrel met de inworp. Mora rent richting de bal. Mora geeft de bal voor. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Huete bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Huertas de bal. Zelaya geeft een lange en hoge pass. Beltran controleert de bal met de borst. Sánchez Cuadra is nu in balbezit. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es el mejor 44%, ferrety 56%.
es el mejor - ferrety 0:1

46e minuut.
Yglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata is nu in balbezit. Zapata speelt de bal door. Ferguson rent richting de bal. Ferguson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Cayasso geeft een hoge lob. Picado rent richting de bal. Zelaya is nu in balbezit. Yglesias is nu in balbezit. Yglesias haalt uit met een fantastische trap. Huete bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Beltran de bal. Mora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zapata. Zapata krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Solis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oyuela komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cayasso geeft de bal voor. Beltran kopt de bal weg. Daar is Oyuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Cuadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cuadra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zelaya geeft een lange en hoge pass. De León heeft problemen om de bal te vangen. Cayasso is nu in balbezit. Cayasso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es el mejor 44%, ferrety 56%.
es el mejor - ferrety 0:1