Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol club Barcelona Walter Ferreti FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jacobo verovert de bal door een tackle van achteren. Bacca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacobo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Franco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - Walter Ferreti FC 0:1

28e minuut.
Jacobo rent richting de bal. Jacobo geeft een lange en hoge pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo onderschept slim de pass. Jacobo geeft een lange en hoge pass. Calix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Jacobo onderschept slim de pass. Jacobo probeert naar een medespeler te passen. Pavón heeft problemen om de bal te vangen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Sakami begaat een overtreding. Osorio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osorio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Franco is nu in balbezit. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
futbol club Barcelona - Walter Ferreti FC 1:1

37e minuut.
Pavón is nu in balbezit. Martin is nu in balbezit. Pavón begaat een overtreding. Martin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Martin kan niet meer verder spelen. Ferrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club Barcelona 46%, Walter Ferreti FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futbol club Barcelona - Walter Ferreti FC 1:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Borrell de bal onder controle te krijgen. Borrell geeft een lange en hoge pass. Franco is nu in balbezit. Ferrera verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Granja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Barberena rent richting de bal. Barberena met een sublieme pass. Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera schiet op doel. Granja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Granja speelt de bal door. Sosa kopt de bal weg. Bacca rent richting de bal. Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Granja niet meer kan verder spelen. Blanquedano komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Barberena met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een lange en hoge pass. Shinoda rent richting de bal. Shinoda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - Walter Ferreti FC 1:2

58e minuut.
Shinoda passt de bal in één keer door. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda rent richting de bal. Shinoda schiet op doel. Calix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Franco speelt de bal door. Daar is Ferrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco is nu in balbezit. Bacca verovert de bal door een tackle van achteren. Bacca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Blanquedano niet meer kan verder spelen. De Vreese komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ferrera probeert naar een medespeler te passen. Borrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrell passt de bal met de wreef. Bacca is nu in balbezit. Bacca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De Vreese met een harde bal richting middenveld. Sosa kopt de bal weg. Pavón probeert de bal aan de voet te houden. Bacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club Barcelona 46%, Walter Ferreti FC 54%.
futbol club Barcelona - Walter Ferreti FC 1:2