Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo omar cd walter ferreti
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Hara met een snelle inworp. Kim rent richting de bal. Kim speelt de bal door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mora met de inworp. Burtón rent richting de bal. Oliva begaat een overtreding. Burtón roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Burtón kan niet meer verder spelen. Aeropajita komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Olivares onderschept slim de pass. Olivares passt de bal met de wreef. Laporte is nu in balbezit. Montoya onderschept slim de pass. Montoya draait met de bal, schiet en ... Fallas bokst de bal weg.

37e minuut.
Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal zonder na te denken. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... Matarrita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Bobadilla kopt de bal weg. Salinas kan de bal niet met de borst controleren. Fatjó speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo omar - cd walter ferreti 1:0

41e minuut.
Ubau geeft een hoge lob. Inworp. Pavón met een snelle inworp. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salas onderschept slim de pass. Corea bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas onderschept slim de pass. Salas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo omar - cd walter ferreti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo omar 48%, cd walter ferreti 52%.
deportivo omar - cd walter ferreti 2:0

49e minuut.
Hara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fatjó onderschept slim de pass. Fatjó geeft de bal voor. Corea heeft problemen om de bal te vangen. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo omar - cd walter ferreti 3:0

70e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivares. Bobadilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Laporte met een snel genomen vrije trap. Conejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Daar is Ubau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Corea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Matarrita bokst de bal weg.

78e minuut.
Kim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pizarro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo omar 48%, cd walter ferreti 52%.
deportivo omar - cd walter ferreti 3:0