Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cd walter ferreti deportivo omar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burtón bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtón speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Salas schiet op doel. Matarrita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Fatjó speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Corea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corea krijgt een gele kaart. Salas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Oliva neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
cd walter ferreti - deportivo omar 0:1

32e minuut.
Chavarría kopt de bal weg. Salomón probeert de bal aan de voet te houden. Kim is nu in balbezit. Salomón verovert de bal door een tackle van achteren. Salomón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cd walter ferreti - deportivo omar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cd walter ferreti 39%, deportivo omar 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cd walter ferreti - deportivo omar 1:1

46e minuut.
Oliva speelt de bal door. Pavón rent richting de bal. Pavón probeert naar een medespeler te passen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Fatjó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal in één keer door. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Myrie rent richting de bal. Mora onderschept slim de pass. Mora met een sublieme pass. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pavón geeft een lange en hoge pass. Conejo rent richting de bal. Salas onderschept slim de pass. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cd walter ferreti - deportivo omar 1:2

55e minuut.
Klungelig pakt Salas de bal. Salas passt de bal met de wreef. Oliva kan de bal niet met de borst controleren. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Myrie met de inworp. Fatjó rent richting de bal. Fatjó geeft een hoge lob. Salas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Matarrita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Chavarría onderschept slim de pass. Chavarría probeert naar een medespeler te passen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cd walter ferreti 46%, deportivo omar 54%.
cd walter ferreti - deportivo omar 1:2