Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los llanteros craking
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Torres rent richting de bal. Beita is nu in balbezit. Loria bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Castillo probeert naar een medespeler te passen. Almendares is nu in balbezit. Almendares passt de bal in één keer door. Beltran rent richting de bal. Beltran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cunningham probeert naar een medespeler te passen. Hara rent richting de bal. Hara passt de bal met de wreef. Beltran is nu in balbezit. Beltran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Foster geeft de bal voor. Almendares is nu in balbezit. Almendares probeert naar een medespeler te passen. Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Barrantes geeft een hoge lob. Torres rent richting de bal. Masis maakt een afschuwelijke overtreding. Torres raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Torres kan niet meer verder spelen. Orlich komt het veld opgelopen. Villavicencio komt bij de bal en schiet. Machado kopt de bal weg. Iglesias bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los llanteros 52%, craking 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los llanteros - craking 0:0

65e minuut.
Falcón kopt de bal weg. Masis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Beita rent richting de bal. Beita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los llanteros - craking 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los llanteros 53%, craking 47%.
los llanteros - craking 0:1