Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
craking los llanteros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tejada met een sublieme pass. Torres is nu in balbezit. Masis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masis krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Alvarado geeft de bal voor. Foster is nu in balbezit. Cunningham onderschept slim de pass. Beltran is nu in balbezit. Beltran haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros geeft de bal voor. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel. Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craking - los llanteros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craking 57%, los llanteros 43%.
craking - los llanteros 1:0

46e minuut.
Loria passt de bal met de wreef. Beita is nu in balbezit. Beita passt de bal zonder na te denken. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara passt de bal in één keer door. Beltran is nu in balbezit. Beltran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Beita is nu in balbezit. Alvarado begaat een overtreding. Alvarado krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Hara rent richting de bal. Beltran is nu in balbezit. Hara rent richting de bal. Hara haalt uit met een fantastische trap. Francis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
craking - los llanteros 1:1

82e minuut.
Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cunningham geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quinteros kopt de bal weg. Francis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beltran rent richting de bal. Beltran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
craking - los llanteros 1:2

88e minuut.
Hara is nu in balbezit. Hara passt de bal met de wreef. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craking 56%, los llanteros 44%.
craking - los llanteros 1:2