Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trolderman fc Valencia FCC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Canaca rent richting de bal. Del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Del Valle probeert naar een medespeler te passen. Lafuente is nu in balbezit. Lafuente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Triminio rent richting de bal. Cardona rent richting de bal. Cardona probeert naar een medespeler te passen. Canaca rent richting de bal. Canaca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Triminio de bal. Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaca schiet op doel. Mitchell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trolderman fc - Valencia FCC 0:1

9e minuut.
Cardona rent richting de bal. Cardona probeert naar een medespeler te passen. Lafuente rent richting de bal. Canaca rent richting de bal. Canaca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Soza geeft een lange en hoge pass. Triminio is nu in balbezit. Lafuente maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lafuente naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza is nu in balbezit. Ruíz verovert de bal door een tackle van achteren. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
trolderman fc - Valencia FCC 1:1

43e minuut.
Triminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin onderschept slim de pass. Alin passt de bal in één keer door. Daar is Canaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canaca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trolderman fc 66%, Valencia FCC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trolderman fc - Valencia FCC 1:1

54e minuut.
Arguedas speelt de bal door. Irda rent richting de bal. Irda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Avalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avalos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Alin met de inworp. Cardona heeft problemen om de bal te vangen. Arguedas is nu in balbezit. Cardona verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mitchell trapt de bal weg van het doel. Arguedas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Irda de bal onder controle te krijgen. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Del Bosco probeert de bal aan de voet te houden. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza begaat een overtreding. Soza krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Cardona speelt de bal door. Canaca rent richting de bal. Chater is nu in balbezit. Canaca verovert de bal door een tackle van achteren. Canaca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trolderman fc 60%, Valencia FCC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trolderman fc - Valencia FCC 1:1