Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol club Barcelona deportivo omar
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
tragic Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano geeft een lange en hoge pass. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa is nu in balbezit. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Marín trapt de bal weg van het doel. Kim probeert naar een medespeler te passen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Borrell onderschept slim de pass. Borrell met een sublieme pass. Barberena speelt de bal door. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Martin de bal. Bacca is nu in balbezit. Bacca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fallas speelt de bal door. Oliva kopt de bal weg. Marín heeft problemen om de bal te vangen. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Daar is Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Salas de bal. Salas schiet op doel. Goicoechea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Reyes de bal. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... Goicoechea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Barberena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas rent richting de bal. Salas schiet op doel. Goicoechea bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club Barcelona 48%, deportivo omar 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futbol club Barcelona - deportivo omar 0:0

53e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Ayala rent richting de bal. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Barberena geeft de bal voor. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Borrell rent richting de bal. Borrell geeft de bal voor. Fallas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - deportivo omar 1:0

82e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacca rent richting de bal. Bacca met een sublieme pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. Fallas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Salas rent richting de bal. Barberena onderschept slim de pass. Barberena probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ... Fallas bokst de bal weg.

89e minuut.
Inworp. Hara met de inworp. Pavón geeft de bal voor. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club Barcelona 38%, deportivo omar 62%.
futbol club Barcelona - deportivo omar 1:0