Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol club Barcelona cd walter ferreti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Calix trapt de bal weg. Bacca kopt de bal weg. Salinas is nu in balbezit. Ferrera onderschept slim de pass. Ferrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Salinas kopt de bal weg. Klungelig pakt Barberena de bal. Montoya rent richting de bal. Montoya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aeropajita de bal onder controle te krijgen. Barberena probeert naar een medespeler te passen. Borrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrell passt de bal met de wreef. Matarrita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bacca rent richting de bal. Aeropajita rent richting de bal. Ferrera onderschept slim de pass. Bacca rent richting de bal. Bacca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol club Barcelona - cd walter ferreti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club Barcelona 43%, cd walter ferreti 57%.
futbol club Barcelona - cd walter ferreti 1:0

50e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría onderschept slim de pass. Chavarría probeert naar een medespeler te passen. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Elias verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio is nu in balbezit. Elias begaat een overtreding. Osorio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares onderschept slim de pass. Olivares schiet op doel. Calix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
futbol club Barcelona - cd walter ferreti 1:1

71e minuut.
Salinas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aquino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol club Barcelona 54%, cd walter ferreti 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futbol club Barcelona - cd walter ferreti 1:1