Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
craking Valencia FCC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Falcón is nu in balbezit. James verovert de bal door een tackle van achteren. James probeert naar een medespeler te passen. Medford bereikt de bal nog maar net als eerste. Medford draait met de bal, schiet en ... Francis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Klungelig pakt Alin de bal. Barrantes onderschept slim de pass. Barrantes passt de bal zonder na te denken. Orlich is nu in balbezit. Orlich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Alin is nu in balbezit. Alin geeft de bal voor. Soza kopt de bal weg. Klungelig pakt Sosa de bal. Sosa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vanegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanegas speelt de bal door. Medford bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Villavicencio is nu in balbezit. Padilla begaat een overtreding. Villavicencio raakt geblesseerd tijdens het duel. Villavicencio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Moraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlich is nu in balbezit. Orlich draait met de bal, schiet en ... Venerio bokst de bal weg.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rey met een snelle inworp. Beita rent richting de bal. Beita geeft de bal voor. Infante probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Soza probeert naar een medespeler te passen. Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal met de wreef. Medford is nu in balbezit. Medford schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craking 51%, Valencia FCC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
craking - Valencia FCC 0:0

52e minuut.
Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich geeft de bal voor. Soza heeft problemen om de bal te vangen. Beita rent richting de bal. Beita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Orlich passt de bal met de wreef. Beita is nu in balbezit. Infante rent richting de bal. Beita verovert de bal door een tackle van achteren. Beita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
craking - Valencia FCC 1:0

70e minuut.
Falcón rent richting de bal. Soza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Falcón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soza speelt de bal door. Beita neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vanegas kopt de bal weg. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros geeft een lange en hoge pass. Orlich is nu in balbezit. Orlich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
craking - Valencia FCC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craking 40%, Valencia FCC 60%.
craking - Valencia FCC 2:0