Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia FCC craking
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Medford is nu in balbezit. Beita bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza is nu in balbezit. Beita onderschept slim de pass. Beita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Quinteros is nu in balbezit. Quinteros geeft de bal voor. Medford bereikt de bal nog maar net als eerste. Medford draait met de bal, schiet en ... Foster probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia FCC - craking 1:0

8e minuut.
Sosa rent richting de bal. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla geeft een hoge lob. Medford is nu in balbezit. Medford haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Medford rent richting de bal. Medford schiet op doel. Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia FCC - craking 2:0

42e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een hoge lob. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia FCC - craking 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia FCC 42%, craking 58%.
Valencia FCC - craking 2:1

46e minuut.
Sosa met een sublieme pass. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla met een sublieme pass. Falcón rent richting de bal. Falcón geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Padilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lafuente komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia FCC 47%, craking 53%.
Valencia FCC - craking 2:1