Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walter Ferreti FC los llanteros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado passt de bal zonder na te denken. Beltran is nu in balbezit. Beltran draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Granja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - los llanteros 0:1

21e minuut.
Beltran is nu in balbezit. Jacobo onderschept slim de pass. Jacobo geeft de bal voor. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Jacobo kopt de bal weg. Castillo probeert de bal met de borst te controleren. Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda schiet op doel. Iglesias bokst de bal weg. Jacobo heeft problemen om de bal te vangen. Beltran is nu in balbezit. Jacobo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacobo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Pavón met een snelle inworp. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo geeft de bal voor. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Abou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Vreese komt het veld opgelopen.

36e minuut.
De Vreese is nu in balbezit. De Vreese probeert naar een medespeler te passen. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca onderschept slim de pass. Coca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - los llanteros 0:2

37e minuut.
Pavón geeft de bal voor. Masis rent richting de bal. Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda draait met de bal, schiet en ... Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - los llanteros 1:2

41e minuut.
Sakami geeft een hoge lob. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda schiet op doel. Sakami rent richting de bal. Sakami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coca. Cisneros raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cisneros kan niet meer verder spelen. Beteta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walter Ferreti FC 40%, los llanteros 60%.
Walter Ferreti FC - los llanteros 1:2

55e minuut.
Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta schiet op doel. Iglesias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walter Ferreti FC - los llanteros 2:2

59e minuut.
Loria speelt de bal door. Hara heeft problemen om de bal te vangen. Pavón bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara onderschept slim de pass. Hara schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara rent richting de bal. Hara draait met de bal, schiet en ... Granja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - los llanteros 2:3

88e minuut.
Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda met een sublieme pass. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta draait met de bal, schiet en ... Machado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walter Ferreti FC 49%, los llanteros 51%.
Walter Ferreti FC - los llanteros 2:3